Over ons

Bergambacht optiek is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in brillen en contactlenzen.Door onze gedegen opleiding en jarenlange ervaring kunnen wij een ieder de juiste oogzorg aanbieden. Bij Bergambacht Optiek vind je de meest vernieuwde oogmeetapparatuur, bediend door gediplomeerde opticiens en contactlensspecialisten die hun vak serieus nemen. Om ons werk goed te kunnen doen zijn wij geautomatiseerd met het speciaal voor opticiens ontwikkelde softwarepakket Optifile. Dit systeem is in eigen huis ontwikkeld en leveren wij ook aan collega opticiens.De voordelen op een rijtje

  • Wij werken met een order/volgsysteem, hierdoor kunnen wij u precies op de hoogte houden wanneer uw bril of contactlenzen klaar zijn.
  • Het is mogelijk u een sms te zenden als uw opdracht klaar is.
  • U kunt via deze website inloggen om een afspraak te maken, wijzigen of te annuleren.
  • Oogzorg is erg belangrijk! Onze nazorg: wij zullen u periodiek oproepen voor een controle (een oogmeting na drie jaar of contactlenscontrole elk halfjaar).
  • Wanneer uw bril één jaar oud is, roepen wij u op voor een onderhouds- en reinigingsbeurt voor uw bril. Mochten er fabricagefouten aanwezig zijn, kunnen wij dit nog binnen de garantieperiode oplossen voor u.

Onze interesse in mode en vormgeving vind je terug in onze grote collectie monturen en zonnebrillen: gerenommeerde merken van een hoge kwaliteit.Om een goed beeld te krijgen van de hedendaagse en nieuwste briltrends bezoeken wij ieder jaar de grootste optiekbeurzen zoals: Silmo in Parijs, Mido in Milaan en de Opti in München. Technische eigenschappen van monturen staan bij ons hoog in het vaandel bij het samenstellen van de collectie.

Onze oogzorg
Wij nemen graag de tijd voor oogzorg. De procedure is als volgt, allereerst gaan we inventariseren welke oogzorg noodzakelijk is. Vervolgens worden er diverse metingen uitgevoerd zoals oogdruk, refractiebepaling enzovoorts. Ten slotte bespreken we samen met u wat de meest passende oplossing zal zijn: een bril, contactlenzen of een doorverwijzing naar de oogarts.

Afspraak maken
Om u een juist advies te geven betreffende uw ogen, willen wij graag de tijd voor u nemen.
Wij hebben geen lange wachtlijsten, maar vragen u wel een afspraak te maken voor onze oogzorg. Dit kan telefonisch, maar ook online. Klik rechtsbovenaan op Online uw afspraken maken.