Wie zijn wij?

Simon Rietdijk (65 jaar): eigenaar van Bergambacht optiek en Optifile automatisering

Al méér dan 47 jaar werkzaam in de Optiek branche en méér dan 35 jaar in de optiek automatisering.
Simon is een allrounder die het ene moment een oogonderzoek uitvoerd en het andere moment een ingewikkeld computerprobleem oplost.
Simon is naast zijn drukke baan ook zeer actief. Hij speelt graag op kerkorgels, regelt het geluid en licht voor de muziekband JOY! en gaat graag op vakantie naar een zonnig oord.

Heidi Deurloo (46 jaar): allround medewerkster en Opticien

Al méér dan 21 jaar werkzaam bij Bergambacht Optiek.
Je zal Heidi vooral in de winkel zien. Een echte duizendpoot die het liefst in de winkel klanten helpt en u van een mooie bril voorziet. Ook zorgt ze voor de inkoop van onze prachtige collectie monturen en voert ze veel organisatorische taken achter de schermen uit.
Heidi is getrouwd, heeft twee kinderen en twee honden. In haar vrije tijd is ze graag in de tuin aan het werk en is ze helemaal verliefd op Griekenland.

Ilse Oudenes (23 jaar): Opticien en student Optometrie

Al méér dan 6 jaar werkzaam bij Bergambacht Optiek.
Ilse is op jonge leeftijd begonnen naast haar opleiding Opticien/ contactlens specialist en loopt inmiddels al wat jaartjes mee in het vak. Op dit moment zit Ilse in het laatste jaar van de opleiding Optometrie op de Hoge School in Utrecht. Haar kennis is een grote meerwaarde voor ons en Ilse is vooral te vinden in de oogmeetruimte waar haar passie ligt.
Ilse is vaak te vinden in de sportschool, maar vindt het ook heerlijk om met haar kat op de bank serie te kijken.